Unifore en The Office Operators starten vastgoedbedrijf – UTOO

March 13, 2019

Vastgoedbelegger Unifore Real Estate en flexibele kantorenaanbieder The Office Operators hebben gezamenlijk een vastgoedbedrijf opgericht: UTOO.

UTOO gaat zich richten op de verwerving, optimalisatie en ontwikkeling van moderne en
vooruitstrevende kantoorpanden en- complexen in Nederland en mogelijkerwijs daarbuiten. In samenwerking met de markt zal geprobeerd worden panden aan te bieden die goed aansluiten bij de visie van beide partijen: toekomstbestendige objecten waar flexibiliteit en een veelheid aan faciliteiten worden toegevoegd.

In een eerste reactie stelt Sipke Feenstra van The Office Operators dat dit initiatief een logische gevolg is van het volwassen worden van de flex-aanbieders. Feenstra hierover; “De groei van de vraag naar ons product is exponentieel. Om de diverse flexibele klantenwensen te kunnen combineren met een product dat veel beter aansluit bij hun wensen is het van belang dat we goede sturing kunnen geven aan de gehele productketen van een operationele werkplek”.

Jeroen van Spaendonck vult hier namens Unifore Real Estate op aan ”De samenwerking tussen onze bedrijven geeft een geweldige reciprociteit waardoor wij een kantoorproduct kunnen ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de sterk veranderende behoefte van de toekomstige kantoorgebruiker, hierbij zijn behalve een goede locatie, flexibiliteit, service en kwaliteit de kernwaarden”.

De nieuwe combinatie is per 1 maart officieel van start gegaan en hoopt binnen afzienbare tijd haar eerste acquisitie wereldkundig te kunnen maken.